STARTTIPAKETTI HENKILÖKOHTAISELLA SALIOHJELMALLAOletko hiljattain aloittanut saliharrastuksen ja kaikki on vielä uutta? Haluatko varmistua, että suoritustekniikat ovat oikein ja sopivat juuri sinulle eikä henkilökohtainen valmennus tunnu vielä ajankohtaiselta? Tai puuttuuko sinulta saliohjelma?

Salilla aloittaessasi hyödyt aivan varmasti siitä, että ammattilainen käy kanssasi sinulle sopivat suoritustekniikat lävitse ja saat vielä oman henkilökohtaisen saliohjelman. Tällöin varmistat, että harjoittelu tuottaa myös haluttuja tuloksia tavoitteesi mukaisesti.

Tämä on mahdollisuus asiakkaille, kenellä on halua saada jokaisesta treenistä hyöty irti itselleen sopivalla ohjelmalla, haluat varmistua sinulle sopivista treenitekniikoista, haluat päästä kiinni treenaamisen säännöllisyyteen ja nousujohteisuuteen. Mikäli myös koet vielä pientä epävarmuutta salilla tai haluat itsevarmuutta saliharjoitteluun - tämä on myös sinulle!

Paketti soveltuu jo jonkin aikaa treenanneille ja kaipaat nimenomaan opastusta liikkeisiin, tekniikoiden tarkistamista sekä sinulle soveltuvan ohjelman. 


LUE LISÄÄ MAKSUTAVOISTA TÄSTÄ!

Startin kesto on 3kk ja pakettiin kuuluu 6 x ohjattua 60min treenikertaa kanssani, jotka voidaan sovittaa aikataulujesi mukaisesti.

MITEN TÄMÄ EROAA HENKILÖKOHTAISESTA VALMENNUKSESTA?

Henkilökohtaisissa valmennuspaketeissa kuuluu mm. ravintosuunnittelu sekä ravintovalmennus. Myös asiakkaan treeni-ja ravinto-ohjelmia päivitetään aina tavoitteen mukaisesti aina kun tarve ilmaantuu tai tavoite muuttuu. Lisäksi henkilökohtaisessa valmennuksessa olen koko ajan tukenasi ja viestin päässä johtavalla Step2Fit-valmennussovelluksella. Lisäksi seuraan kehitystäsi koko ajan, jotta tavoitteesi saavutetaan varmasti. Lisäksi siihen kuuluu viikottainen raportointi ja jatkuva yhteydenpito. Tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen TÄSTÄ.

Huomioithan, että tämä paketti vain ja ainoastaan Kuntokeskus Liikun asiakkaiden saatavilla Pirkanmaalla.

Paikkoja on rajattu määrä ja tilanne 24.4.2023 -> 1 paikka vapautuu 1.6.2023 lähtien. Varaa omasi alla olevalla lomakkeella. 


Ota yhteyttä tessa@pt-tessaolsbo.com tai laita yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja palaan sinulle sähköpostiin 1-2 arkipäivän sisällä ja sovimme alkukartoituksen saliohjelman tekoa varten!


STARTTIPAKETIN HINTA ON 159e/kk (3 erää) tai kertamaksuna 450€

Hinnat sisältävät ALV 24%