Valmennuspalveluiden hiomaton timantti eli henkilökohtainen valmennus ohjatuilla treeneillä! 

Paketit on suunniteltu niin, että ne sopivat kaikentasoisille treenaajille. Suosituin paketti on, jossa valmennettava treenaa kanssani kerran viikossa, jonka vuoksi valmennuksieni paikkamäärä on rajoitettu. 

Oli tavoitteesi sitten saliharjoittelun aloittaminen, elämäntapamuutos, kehonmuokkaustavoitteet (lihaskasvu/rasvanpoltto), Fitness-tyyppinen harjoittelu, toiminnallinen treeni tmv. Tämä sopii sinulle. Saat täysin sinulle sopivat ohjeet, miten toteuttaa harjoittelua tavoitettasi kohti ja matkan varrella minä vastaan siitä, että ne myös toimivat sekä pidän huolen, että sinulla on työkalupakki täynnä työkaluja kun valmennussuhde aikanaan päättyy. Minulle on tärkeää, että valmennuksesta jää asiakkaalle muutakin käteen kuin pelkkä PDF-tiedosto. Valitsit sitten minkä tahansa paketin, sinulle kuuluu hintaan seuraavat palvelut: 


  • Aloituspalaveri kestoltaan 30min-1h. Tuolloin tapaamme kasvotusten valitsemassasi Liikku - kuntokeskuksessa, keskustelemme valmennuksen tavoitteista, toiveista, taustastasi sekä testaan mahdollisesti hieman liikkuvuuttasi. 
  • Ravintosuunnitelma ja ravintovalmennus. Ohjeet teen aloituspalaverin pohjalta ja aina matkan varrella teen muutoksia aina tarvittaessa ravitsemussuunnitelmaasi. Tavoitteena on, että opit omasta ravitsemuksestasi, jotta saat työkaluja jatkoa ajatellen. 
  • Henkilökohtainen saliohjelma. Teen sinulle oman saliohjelman, lämmittelyohjeet, mahdollisesti myös harjoituksia esim. toiminnallista treeniä, mikäli haluat niin treenata tai ne tukevat tavoitettasi. Lisäksi muokkaan ja päivitän aina saliohjelmaasi tarvittaessa, keksin pientä mielenvirkistystä, opetan sinulle uutta jne. Tylsää ei tule - tämä on lupaus!
  • Ohjatut treenit. Valitsemaasi pakettiin kuuluu tietty määrä treenejä aina kalenterikuukaudelle. Näissä treeneissä hion tekniikoitasi, opetan uutta, opetan itse treenaamista, haastan aina asiakkaalle sopivalla tavalla ja vien sinua joka kerta eteenpäin. Näistä on asiakkaat ehdottomasti tykänneet eniten ja se on aina koko valmennuksen kruunujalokivi kun päästään lattialle treenaamaan! Lupaan, että kanssani ei tule tylsää ja ihan varmasti voin antaa sinulle uusia oivalluksia. 
  • Valmennusjärjestelmä. Saat valmennuksen ajaksi käyttöösi Step2Fit- valmennussovelluksen, mistä näet kaikki ohjeesi, voit pitää treenipäiväkirjaa, näet saliliikkeiden tekniikkavideot sekä ohjeet ja otat yhteyttä valmentajaan! Ohjeet kulkevat aina mukana taskussasi.
  • Ajanvarausjärjestelmä.  Asiakkaani saavat käyttöön valmennusjärjestelmän, josta voit varata ohjatut treenit itsellesi sopivaan ajankohtaan sekä valitsemaasi keskukseen. Voit varata treenisi kanssani aina kuukaudeksi eteenpäin, jolloin ne on kalenterissa valmiiksi ja voit katsoa menosi rauhassa. 
  • Viikkoraportointi. Jokaiselle asiakkaalle tulee linkki valmennusjärjestelmään, jonka takana on viikottainen raportointi valmentajalle. Tavoitteena on, että opit myös itse tarkastelemaan omaa arkeasi ja ymmärtämään, miten esim. kokonaiskuormitus vaikuttaa treenaamiseen. Lisäksi kun vastaan raporttiisi, teen samalla seurantaa, miten kehityt esim. sarjapainoissa ja miten homma kokonaisuudessaan näyttää toimivan. 
  • Yhteydenpito valmentajaan. Sinulle kuuluu yhteydenpito valmentajaasi, joten oli kysymyksesi mikä tahansa - anna tulla! Kehotan aina mieluummin kysymään liikaa kuin liian vähän. Se on myös osa oppimista.

VALMENNUSHINNASTO:

Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa on kuukauden irtisanomisaika alusta lähtien, jolloin valmennuksen minimiaika on 2kk.

VIIMEINEN VALMENNUSPAIKKA MENI NOPEASTI, KYSY SÄHKÖPOSTILLA VAPAUTUVISTA PAIKOISTA.

PAIKKATILANNE - KAIKKI PAIKAT TÄYNNÄ. Arvio vapautuvista paikoista tammi-helmikuu 2024. 

Vapautuvaa paikkaa voi tiedustella info@tessaolsbo.fi tai lähetä TÄSTÄ yhteydenottopyyntö.  


KUUKAUSIVALMENNUS II (toistaiseksi voimassa oleva sopimus) 


Sisältää 2x 60min treeniä kanssani kuukauden aikana, suunnittelen ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle henkilökohtaistettuna ruokapäiväkirjan ja aloituspalaverin perusteella, rajaton Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä sekä ohjelmoinnista.


229€/kk

KUUKAUSIVALMENNUS IV (toistaiseksi voimassa oleva sopimus)

Sisältää 1 x treenin joka viikko kanssani salilla eli 4x kuukauden aikana! Saat ravinto-ja harjoitusohjelmat sinulle suunniteltuna ravintopäiväkirjaa ja aloituspalaveria hyödyntäen, Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä ja ohjelmoinnista.


329€/kk

KUUKAUSIVALMENNUS VIII (toistaiseksi voimassa oleva sopimus)

Sisältää 2 x treeniä joka viikko kanssani salilla eli 8x kuukauden aikana! Saat ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle suunniteltuna ravintopäiväkirjaa ja aloituspalaveria hyödyntäen, Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta Step2Fit - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä ja ohjelmoinnista.


549€/kk

Kaikki valmennuspaketit sisältävät ALV 24%

Pidätämme oikeudet muutoksiin. 


VALMENNUSSOVELLUS

FOCUS- sovellus on Traineron minulle personoitu valmennusalusta vaatimaani käyttöön niin itselle kuin asiakkaalle. Sovellus näki päivänvalon syksyllä 2023. 

Valmennusmaksusi hintaan sisältyy nykyaikainen valmennusjärjestelmä. Lataat applikaation puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta ja ennen valmennuksen alkua teen sinulle kirjautumistunnukset.

Teen ohjeesi suoraan valmennussovellukseen, mistä näet treeniliikkeisiin kuvat ja-/tai videot. Näet ravintosuunnitelmasi sekä saat suoraan Chat-yhteyden suoraan minulle! Voit pitää ruokapäiväkirjaa, merkitä kaikki treenisi kalenteriin vaikka valmiiksi tai pitää treenipäiväkirjaa, kommunikoida valmentajasi kanssa sekä seurata kehitystäsi. 

Valmennusjärjestelmässä voit merkitä omat sarjapainot suoraan sovellukseen, jolloin minä myös näen, miten treenisi on sujunut. Kommenttikenttään voit antaa oman kommenttisi treenistä tai liikkeestä. 

Appi on käytössäsi niin kauan kuin valmennussopimuksesi on voimassa kanssani!