Oletko miettinyt oman Personal Trainerin hankkimista, jotta saavuttaisit tavoitteesi? Miksi et panostaisi ammattitaitoiseen valmennukseen ja tehdään matka yhdessä! Minulle riittää, että sinulla on tavoite - saavutetaan se yhdessä! 


MITÄ OHJATTU KUUKAUSIVALMENNUS SISÄLTÄÄ? 


  • ALOITUSPALAVERI on kestoltaan n. 30min-1h, jonka ajankohdan sovimme yhdessä kun olet laittanut yhteydenottopyynnön. Tuolloin tapaamme kasvotusten valitsemassasi Liikku - kuntokeskuksessa, keskustelemme valmennuksen tavoitteista, toiveista, taustastasi, jolloin varmistua ohjeiden sopivan juuri sinulle. 
  • RAVINTOVALMENNUS:  Sinulla on varmasti jokin tavoite. Tähän valmennuspakettiin kuuluu ravintovalmennus ja henkilökohtainen ravitsemussuunnitelma. Se tehdään aloituspalaverin pohjalta juuri sinulle sopivaksi ja sinun arkesi huomioiden, jotta tavoitteeseen päästään. 
  • HENKILÖKOHTAINEN SALIOHJELMA: Teen sinulle täysin oman sinulle suunnitellun harjoitusohjelman salille tasosi ja lähtötilanteesi mukaisesti. Matkan varrella muokkaan sitä tavoitetta tukevasti ja pidän mielesi virkeänä salilla ;)  Tylsää ei tule - tämä on lupaus!
  • TREENAAT OMAN VALMENTAJASI KANSSA:  Valitsemaasi pakettiin kuuluu tietty määrä treenejä aina kalenterikuukaudelle. Näissä treeneissä hion tekniikoitasi, opetan uutta, opetan itse treenaamista, haastan aina asiakkaalle sopivalla tavalla ja vien sinua joka kerta eteenpäin. Näistä on asiakkaat ehdottomasti tykänneet eniten ja se on aina koko valmennuksen kruunujalokivi kun päästään lattialle treenaamaan! Lupaan, että kanssani ei tule tylsää ja ihan varmasti voin antaa sinulle uutta oppia. Olit kokeneempi tai vasta salille saapunut treenaaja!  
  • LAADUKAS VALMENNUSSOVELLUS:  Saat valmennuksen ajaksi käyttöösi FOCUS- valmennussovelluksen, mistä näet kaikki ohjeesi, voit pitää treenipäiväkirjaa, näet saliliikkeiden tekniikkavideot sekä ohjeet ja otat yhteyttä valmentajaan! Ohjeet kulkevat aina mukana taskussasi. 
  • VARAA TREENISI KUN SINULLE SOPII:   Asiakkaani saavat käyttöön ajanvarausjärjestelmän, josta voit varata ohjatut treenit itsellesi sopivaan ajankohtaan sekä valitsemaasi keskukseen. Voit varata treenisi kanssani aina kuukaudeksi eteenpäin, jolloin ne on kalenterissa valmiiksi ja voit katsoa menosi rauhassa. 
  • UUSI MATERIAALIPANKKI! Valmennukseen kuuluu oma materiaalipankki käyttöösi, jossa opit lisää uuttaa ravitsemukseen, treenaamiseen, hyvinvointiin, palautumiseen yms liittyen! Lataan sinne uutta sisältöä säännöllisesti kulutettavaksi. 
  • PIDÄ HELPOSTI YHTEYS VALMENTAJAAN:  "Ohjelman mukainen laite on varattu? Puuron syöminen tökkii, ou nou! Oisko ideoita aampalalle? " Ei ole hetkiä kun ei heräisi jotain kysyttävää ravitsemukseen tai treenaamiseen liittyen. Valmennussovelluksesta lähetät näppärästi viestin valmentajalle, kun jokin sinua askarruttaa ja se kilahtaa valmentajan puhelimeen. 

VALMENNUSHINNASTO:

Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa on kuukauden irtisanomisaika alusta lähtien, jolloin valmennuksen minimiaika on 2kk.

PAIKKATILANNE -  1 VAPAUTUVA VALMENNUSPAIKKA ->  maaliskuu 2024.  Laita yhteydenottopyyntö tai suoraan mailia. Nämä menee tutusti nopeasti jo ennen mainoksien laittamista, tarvittaessa voit jonottaa vapautuvaa paikkaa.. päivitetty 7.2.2024

Vapautuvaa paikkaa voi tiedustella info@tessaolsbo.fi tai lähetä TÄSTÄ yhteydenottopyyntö.  


KUUKAUSIVALMENNUS II (toistaiseksi voimassa oleva sopimus) 


Sisältää 2x 60min treeniä kanssani kuukauden aikana, suunnittelen ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle henkilökohtaistettuna ruokapäiväkirjan ja aloituspalaverin perusteella, rajaton Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta FOCUS - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä sekä ohjelmoinnista.


229€/kk

KUUKAUSIVALMENNUS IV (toistaiseksi voimassa oleva sopimus)

Sisältää 1 x treenin joka viikko kanssani salilla eli 4x kuukauden aikana! Saat ravinto-ja harjoitusohjelmat sinulle suunniteltuna ravintopäiväkirjaa ja aloituspalaveria hyödyntäen, Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta FOCUS - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä ja ohjelmoinnista.


329€/kk

KUUKAUSIVALMENNUS VIII (toistaiseksi voimassa oleva sopimus)

Sisältää 2 x treeniä joka viikko kanssani salilla eli 8x kuukauden aikana! Saat ravinto-ja harjoitusohjelmat juuri sinulle suunniteltuna ravintopäiväkirjaa ja aloituspalaveria hyödyntäen, Chat - yhteydenpito, kehityksen seuranta FOCUS - valmennussovelluksella (mm. sarjapainojen kehitys ja/tai mittojen seurannat). Lisäksi minä huolehdin ohjelmiesi päivityksistä ja ohjelmoinnista.


549€/kk

Kaikki valmennuspaketit sisältävät ALV 24%

Pidätämme oikeudet muutoksiin. 


VALMENNUSSOVELLUS

FOCUS- sovellus on Traineron minulle personoitu valmennusalusta vaatimaani käyttöön niin itselle kuin asiakkaalle. Sovellus näki päivänvalon syksyllä 2023. 

Valmennusmaksusi hintaan sisältyy nykyaikainen valmennusjärjestelmä. Lataat applikaation puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta ja ennen valmennuksen alkua teen sinulle kirjautumistunnukset.

Teen ohjeesi suoraan valmennussovellukseen, mistä näet treeniliikkeisiin kuvat ja-/tai videot. Näet ravintosuunnitelmasi sekä saat suoraan Chat-yhteyden suoraan minulle! Voit pitää ruokapäiväkirjaa, merkitä kaikki treenisi kalenteriin vaikka valmiiksi tai pitää treenipäiväkirjaa, kommunikoida valmentajasi kanssa sekä seurata kehitystäsi. 

Valmennusjärjestelmässä voit merkitä omat sarjapainot suoraan sovellukseen, jolloin minä myös näen, miten treenisi on sujunut. Kommenttikenttään voit antaa oman kommenttisi treenistä tai liikkeestä. 

Appi on käytössäsi niin kauan kuin valmennussopimuksesi on voimassa kanssani!