Käyttöehdot

Käyttö-, tilaus - ja toimitusehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Ongelmatilanteet ja reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään neljäntoista vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseen:

info@tessaolsbo.fi

Sopimuksen siirtäminen kolmannelle osapuolelle:

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää hankkimaansa valmennuspalveluun liittyviä oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan kolmansille osapuolille.

TEKNIIKKATUNTIEN PERUUTUS- JA PALAUTUSOIKEUS

Tekniikkatunnin peruutus on tehtävä viimeistään 24h ennen sovittua treenin ajankohtaa. Sairastuessasi ilmoita peruutukseta viivytyksettä Coaching By Tessa Oy:lle joko puhelimitse soittaen tai viestillä. 

Mikäli asiakas ilmoittamatta jättää saapumatta tapaamiseen, pidättää Coaching By Tessa oikeuden olla hyvittämättä maksettua tekniikkatuntia. 

DIGITAALINEN SISÄLTÖ JA NIIDEN PALAUTUS -JA PERUUTUSOIKEUS

Digitaalisella sisällöllä kuten valmisohjelmilla ei ole peruutus-tai palautusoikeutta. Digitaalinen palvelu aktivoituu ostohetkellä välittömästi ja on asiakkaan käytettävissä.

Hinnoittelun virheet:

Coaching By Tessa Oy- verkkokauppa pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen sellaisissa tapauksissa, jossa hinnoittelussa on tapahtunut selkeä inhimillinen virhe tai jos hinnoitteluvirhe johtuu esimerkiksi verkkokaupan teknisestä ongelmasta.

Jos Coaching By Tessa Oy- verkkokauppa ei pysty täyttämään näissä ehdoissa mainittuja velvollisuuksiaan ylivoimaisen esteen vuoksi,  Coaching By Tessa Oy  ei ole vastuussa viivästyksistä tai muusta aiheutuneesta haitasta tai vahingosta. Ylivoimaisena esteenä pidetään muun muassa yleisiä työtaistelutoimenpiteitä, sotatoimia, luonnonmullistuksia sekä ongelmia tietoliikenneyhteyksissä.

MAKSUTAVAT :

Miten maksat valmennukset liikuntaeduilla?

Verkkokaupassa voit maksaa suoraan Epassilla tai Smartumilla maksuvaiheessa.

ONKO KÄYTÖSSÄSI EDENRED?

Toimi näin, mikäli haluat maksaa verkkovalmennuksen Edenredillä. Älä osta sitä verkkokaupasta suoraan vaan etene ohjeiden mukaan!!

  1. Kirjaudu Edenred- mobiilisovellukseen
  2. Etsi palveluntarjoajien joukosta "COACHING BY TESSA OY"
  3. Maksa palvelun summa kokonaan tai osittain Edenredin apissa
  4. Ota hyväksytystä maksusta kuvakaappaus ja lähetä se info@tessaolsbo.fi aiheena: "Tessa Olsbo verkkokauppa -  Edenred" Lähetä samassa sähköpostissa myös seuraavat tiedot:
  5. Etu -ja sukunimi
  6. Kotiosoitteesi, postinumero ja toimipaikka
  7. Puhelinnumero
  8. Toimiva sähköpostiosoite

Teemme kytkennän verkkovalmennukseen manuaalisesti ja saat siitä vahvistuksen kun voit kirjautua järjestelmään.

Muuta

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Op.n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Walley ja Alisa Yrityslasku.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Walleyn laskun ehdot

Lue lisää: https://www.walley.fi/

Alisa pankki

Tutustu Alisa pankin ehtoihin

https://www.alisapankki.fi/

Jousto

https://www.jousto.com/kuluttajalle

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.