Online valmennus on nykypäivän valmennusmuoto ja se yleistyy koko ajan. Se on loistava, koska valmennus voidaan toteuttaa maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Siksi asiakkaani ympäri Suomea valitsevat tämän palvelun.

Online valmennuksessa toimit itsenäisesti sinulle sopivilla ohjeilla, mutta saat silti apuni ja tukeni etänä. Voin silti opettaa sinua treenaamaan kovaa ja nousujohteisesti tavoitteesi saavuttamiseksi. Oli tavoitteesi sitten lihaskasvu, rasvanpoltto, haluat voimaa, haluat muuttaa elämäntapojasi tai haluat voida paremmin arjessa - tämä on sinulle! Step2Fit- valmennusalustalla seuraan kehitystäsi kirjaamiesi treenien perusteella sekä viikkoraporttejasi. Step2Fit:stä löydät liikkeistä aina kuvat ja videot selityksineen, joten et varmasti joudu pulaan uuden ohjelmasi kanssa!

Saat valmennuksesta eniten irti kun sinulla on jonkin verran jo treenitaustaa ja salin perusliikkeet ovat tuttuja. Minulle kyllä riittää, että sinulla on halu oppia ja tehdä eli ei stressiä aloitustasostasi! 

Valmennuksen aikana pidämme aina tarvittaessa myös etätapaamiset Google Meets-videopuhelulla, jolloin voimme keskustella valmennuksen etenemisestä sekä myös tarpeellisista muutoksista. Tällöin keskustelet oikeasti valmentajasi kanssa ja saat enemmän valmennusta tilanteeseesi. Etätapaamisia ei ole rajoitettu ja niitä pidetään aina tarpeen mukaan eikä määrää ole rajoitettu.


Online valmennuksessa sinun ei tarvitse olla Kuntokeskus Liikun asiakas!


VAPAAT PAIKAT 8.11.2023 - 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ. LAITA YHTEYDENOTTOPYYNTÖ ASAP 🤝 Laitetaan hommat käyntiin marraskuun puolivälistä eteenpäin! 

ONLINE VALMENNUS     149€/kk 

Online valmennus normaalihinnalla on voimassa toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla. 
Hinnat sisältävät ALV 24% 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. 


MATKA KOHTI TAVOITTEITASI ALKAA TÄSTÄ!


VALMENNUKSEN SISÄLTÖÖN SINULLE KUULUU:


  • Aloituspalaveri, joka toteutetaan etänä videopuhelulla ennen valmennuksen alkamista
  • Juuri sinulle tehdyt ravinto- ja treeniohjelmat tavoitteesi mukaisesti
  • Ravinto-ja treeniohjelmien muokkaus aina tarvittaessa tavoitteesi mukaisesti
  • Pidämme etätapaamisia videopuhelulla aina asiakkaan tarpeen mukaan!
  • Etävalmennuksessa pyrin valmentamaan sinua, enkä vain lyömään ohjeita käteen!
  • Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi todella laadukkaan valmennussovelluksen, joka on juuri minun valmennukseen personoitu. Pidät kirjaa kaikista sun treeneistä treenipäiväkirjana, näet ravitsemussuunnitelmasi suoraan apista 
  • Viikottainen raportointi valmennuksen etenemisestä ja rajoittamaton yhteydenpito Step2Fit Chat:in avulla

.

VALMENNUSPAKETIT VOI MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDUILLA!

VALMENNUSJÄRJESTELMÄ

FOCUS- sovellus on Traineron minulle personoitu valmennusalusta vaatimaani käyttöön niin itselle kuin asiakkaalle. Sovellus näki päivänvalon syksyllä 2023.

Valmennusmaksusi hintaan sisältyy nykyaikainen valmennusjärjestelmä. Lataat applikaation puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta ja ennen valmennuksen alkua teen sinulle kirjautumistunnukset.

Teen ohjeesi suoraan valmennussovellukseen, mistä näet treeniliikkeisiin kuvat ja-/tai videot. Näet ravintosuunnitelmasi sekä saat suoraan Chat-yhteyden suoraan minulle! Voit pitää ruokapäiväkirjaa, merkitä kaikki treenisi kalenteriin vaikka valmiiksi tai pitää treenipäiväkirjaa, kommunikoida valmentajasi kanssa sekä seurata kehitystäsi.

Valmennusjärjestelmässä voit merkitä omat sarjapainot suoraan sovellukseen, jolloin minä myös näen, miten treenisi on sujunut. Kommenttikenttään voit antaa oman kommenttisi treenistä tai liikkeestä.

Appi on käytössäsi niin kauan kuin valmennussopimuksesi on voimassa kanssani!