Oletko miettinyt oman valmentajan palkkaamista? Online valmennus on nykypäivän suosittu valmennusmuoto ja voit hankkia valmentajasi käytännössä mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi se on hieman edullisempi vaihtoehto henkilökohtaisen valmennuksen tavoista valmentaa. Olen tehnyt Online valmennuksia vuodesta 2019, joten olen ehtinyt tässä ajassa valmentaa jo satoja ihmisiä ympäri Suomea aina aloittelevista treenaajista SM-tason kilpaurheilijoihin ja poliisikouluun tähtääviin. 

Toteutan Online valmennuksen laadukkaalla FOCUS- valmennusalustalla, joka on personoitu juuri minulle palvellakseni asiakkaita ja heidän tarpeitaan parhaiten. Tällä hetkellä asiakaspalaute uudesta valmennusalustasta on ollut ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

MITÄ ONLINE VALMENNUKSESSA VOIDAAN TEHDÄ? 

Online valmennukseen minulle hakeutuu aivan saliharjoittelun alkutaipaleella olevista aina kilpaurheiluun tähtääviä asiakkaita ympäri Suomea. Voit siis olla käytännössä vaikka Rovaniemellä ja pystyn silti valmentamaan sinua kohti tavoitettasi. Oli tavoitteenasi esim. lihaskasvu, rasvanpoltto, elämäntapamuutos tai pelkkä ravintovalmennus - tämä on sinulle! 

Tällä valmennuspaketilla saat käytännössä kaiken mahdollisen avun aina ravinto-ohjelman suunnittelusta lähtien ja minä valmentajanasi kuljen älypuhelimessa mukanasi. Valittavana on kolme erilaista vaihtoehtoa tavoitettasi tukevasti. 

Minulle riittää, että sinulla on tavoite ja uskallat haastaa itseäsi. Kaikki minun valmennuksissa tehdään järkevästi asiakasta kuunnellen ja yksilö huomioonottaen. Lupaan antaa kaiken ammattitaitoni juuri sinulle, että pääset tavoitettasi kohti! 


Online valmennuksessa sinun ei tarvitse olla Kuntokeskus Liikun asiakas!


PAIKKATILANNE 28.5.2024

Valmennuspaikat ovat täynnä. Vapautuvia paikkoja kannattaa tiedustella suoraan info@tessaolsbo.fi tai seurata Instagramissa @tessaolsbo ja seurata tätä sivua aktiivisesti.   

Kiitos luottamuksesta 🫶🏻VALITSE SOPIVA PAKETTI


ONLINE VALMENNUS PRO 3KK 149€/kk

Paketti on suunniteltu niin, että ehdimme saada sinulle todella hyvän startin tavoitettasi kohti, mikäli haluat aloittaa lyhyemmällä valmennuksella ja kokeilla Online valmennusta kanssani. PRO:ssa nimensä mukaisesti tehdään asiat kunnolla suunnitellen kaikki sinulle henkilökohtaisesti.  Oli tavoitteesi esim. lihas-tai voimatasojen kasvu, rasvanpoltto, salitreenin aloitus tmv.  Teen ruoka- ja treeniohjeet sinulle sopivaksi, seuraan kehitystäsi, raportoimme viikottain edistymisestäsi sekä lisäksi saat lisämateriaalin ja valmentajan aihevideot käyttöösi valmennuksen ajaksi liittyen esim. treenaamiseen, syömiseen ja palautumiseen. Lisäksi paketti sisältää kerran kuukaudessa Google Meets - puhelun (kesto n. 15-30min) kanssani. Valmennuksen minimiaika on 3kk, jotta ehdimme aidosti paneutua tavoitteesi pohjatyöhön ja konkreettisesti autan sinua kohti tavoitettasi ilman, että sinun pitää tehdä se vain yksin. Käytössäsi on ajanvarausjärjestelmä tapaamisten varaamista varten. 

Valmennuksen minimisitoutumisaika on 3kk, jonka jälkeen hinta säilyy samana ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukauden irtisanomisajalla


SUOSITUIN! ONLINE VALMENNUS PRO 6KK  129€/kk 

PRO 6KK - versiossa on sama sisältö kuin 3kk versiossa, mutta pidemmän aikavälin takia on mahdollista luonnollisestikin tehdä vielä kovempia tuloksia, oli tavoitteesi mikä tahansa. Lisäksi hinta säilyy samana 6kk sitoutumisen jälkeen eli hinta ei ole este jatkamiselle.  Paketti sopii kaikille treenaajille, minulle riittää että sinulla on tavoite ja olet valmis sitä kohti menemään. Haluatko oppia treenaamaan saaden lihasmassaa, haluatko saada ravitsemuksen tukemaan harjoittelua tai tavoitettasi ja niin, että se varmasti saavutetaan? Haluatko kenties tehdä elämäntapamuutoksen tai polttaa rasvaa? No tämä on silloin sinulle! Saat täysin omat sinulle tehdyt ravinto-ja treeniohjelmat, seuraamme kehitystäsi, raportoimme viikoittain edistymisestäsi ja teen aina tarvittavat muokkaukset kun tarve vain vaatii. Lisäksi tapaat valmentajasi aina kerran kuukaudessa Google Meets - puhelulla (kesto n. 15-30min) , jolloin aidosti valmentaja on mukanasi matkallasi. Käytössäsi on ajanvarausjärjestelmä sitä varten. Lisäksi saat kaiken valmentajan tekemän lisämateriaalin käyttöösi. 

Valmennuksen minimisitoutumisaika on 6kk, jonka jälkeen hinta säilyy samana ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa kuukauden irtisanomisajallaONLINE RAVINTO- TAI TREENIVALMENNUS  99€/kk

Haluan aina varmistaa ravitsemus-tai treeniohjelman toimivuuden,  joten nyt sinun on mahdollista hankkia pelkästään vain toinen! Mikäli kaipaat pelkän henkilökohtaisen ravintosuunnitelman ja siihen ohjausta tai pelkän treeniohjelman - tämä on sinulle! Hinta sisältää henkilökohtaisen ravitsemus- tai treeniohjelman tavoitteesi mukaisesti ja teen siihen valmennussuhteen aikana kaikki tarvittavat muutokset. Pidämme yhden Google Meets- videopuhelun n. 15-30min joka kuukausi, jotta pystyn oikeasti valmentamaan sinua sekä viikkoraportoinnin ravitsemuksen suhteen. 

Paketista hyödyt jos kaipaat pelkän ravintovalmennuksen tai treeniohjelman salille tai jos esimerkiksi harrastat jotain muuta lajia kuin kuntosalia. Treeniohjelmakin voidaan suunnitella lajiharjoittelua tukevaksi. 

Käytössäsi on ajanvarausjärjestelmä tapaamisten varaamista varten, jolloin tapaamiset saat sovitettua helposti kalenteriisi.

Valmennuksen minimisitoutumisaika on 3kk, jonka jälkeen hinta säilyy samana ja sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa kuukauden irtisanomisajalla

MATKA KOHTI TAVOITTEITASI ALKAA TÄSTÄ!MITÄ KAIKKI ONLINE VALMENNUSPAKETIT SISÄLTÄVÄT? 


  • Aloituspalaveri, joka toteutetaan etänä videopuhelulla ennen valmennuksen alkamista, jotta saat varmasti omat henkilökohtaiset ohjeet. 
  • Teen juuri sinulle sopivat ohjelmat valitsemasi paketin mukaisesti ja saat ne kätevästi FOCUS - valmennussovellukseen, josta voit seurata kehitystäsi.
  • Pidät yhteyttä valmentajaasi FOCUS- valmennussovelluksen Chat-ominaisuudella. Lähetä video tekniikastasi tai esim. ateriasta pyytääksesi apua/kommenttia/jakaaksesi ajatuksia. Kuljen mukana älypuhelimessasi
  • UUSI MATERIAALIPANKKI! Valmennukseen kuuluu oma materiaalipankki käyttöösi, jossa opit lisää uuttaa ravitsemukseen, treenaamiseen, hyvinvointiin, palautumiseen yms liittyen! Lataan sinne uutta sisältöä säännöllisesti kulutettavaksi. 
  • Sisältää aina 1 x Google Meets - puhelun kuukaudessa kanssani. Tällä varmistetaan, että tapaat valmentajasi aidosti ja pystyn valmentamaan sinua tarkemmin. 
  • Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi todella laadukkaan valmennussovelluksen, joka on juuri minun valmennukseen personoitu. Pidät kirjaa kaikista sun treeneistä treenipäiväkirjana, kellota sarjatauot, näet ohjatut videot liikkeistä ja näet esim. ravitsemussuunnitelmasi suoraan apista. Pystyt pitämään itse ravintopäiväkirjaa, seuraamaan aterioinnin säännöllisyyttä ja kuittaamaan esim. aterioita syödyiksi sekä näet myös kauppalistan ostoksille. KÄTEVÄÄ?! EIKÖ?

.

VALMENNUSPAKETIT VOI MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDUILLA!

VALMENNUSJÄRJESTELMÄ

FOCUS- sovellus on Traineron minulle personoitu valmennusalusta vaatimaani käyttöön niin itselle kuin asiakkaalle. Sovellus näki päivänvalon syksyllä 2023.

Valmennusmaksusi hintaan sisältyy nykyaikainen valmennusjärjestelmä. Lataat applikaation puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta ja ennen valmennuksen alkua teen sinulle kirjautumistunnukset.

Teen ohjeesi suoraan valmennussovellukseen, mistä näet treeniliikkeisiin kuvat ja-/tai videot. Näet ravintosuunnitelmasi sekä saat suoraan Chat-yhteyden suoraan minulle! Voit pitää ruokapäiväkirjaa, merkitä kaikki treenisi kalenteriin vaikka valmiiksi tai pitää treenipäiväkirjaa, kommunikoida valmentajasi kanssa sekä seurata kehitystäsi.

Valmennusjärjestelmässä voit merkitä omat sarjapainot suoraan sovellukseen, jolloin minä myös näen, miten treenisi on sujunut. Kommenttikenttään voit antaa oman kommenttisi treenistä tai liikkeestä.

Appi on käytössäsi niin kauan kuin valmennussopimuksesi on voimassa kanssani!