ONLINE VALMENNUS

Online valmennus on nykypäivän valmennusmuoto ja se yleistyy koko ajan. Se on loistava, koska valmennus voidaan toteuttaa maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Siksi asiakkaani ympäri Suomea valitsevat tämän palvelun.

Online valmennuksessa toimit itsenäisesti sinulle sopivilla ohjeilla, mutta saat silti apuni ja tukeni etänä. Voin silti opettaa sinua treenaamaan kovaa ja nousujohteisesti tavoitteesi saavuttamiseksi. Oli tavoitteesi sitten lihaskasvu, rasvanpoltto, haluat voimaa, haluat muuttaa elämäntapojasi tai haluat voida paremmin arjessa - tämä on sinulle! Step2Fit- valmennusalustalla seuraan kehitystäsi kirjaamiesi treenien perusteella sekä viikkoraporttejasi. Step2Fit:stä löydät liikkeistä aina kuvat ja videot selityksineen, joten et varmasti joudu pulaan uuden ohjelmasi kanssa!

Saat valmennuksesta eniten irti kun sinulla on jonkin verran jo treenitaustaa ja salin perusliikkeet ovat tuttuja. Minulle kyllä riittää, että sinulla on halu oppia ja tehdä eli ei stressiä aloitustasostasi! 

Valmennuksen aikana pidämme aina tarvittaessa myös etätapaamiset Google Meets-videopuhelulla, jolloin voimme keskustella valmennuksen etenemisestä sekä myös tarpeellisista muutoksista. Tällöin keskustelet oikeasti valmentajasi kanssa ja saat enemmän valmennusta tilanteeseesi. Etätapaamisia ei ole rajoitettu ja niitä pidetään aina tarpeen mukaan eikä määrää ole rajoitettu.

Treenit voidaan suunnitella kuntosalille, myös kotikuntosalille sekä myös kotitreenit onnistuvat. Halutessasi voin ohjelmoida toiminnallista harjoittelua! Mikä on sinulle paras tapa toteuttaa treenejä, tehdään ne sen mukaiseksi!

Online valmennuksessa sinun ei tarvitse olla Kuntokeskus Liikun asiakas!


ONLINE VALMENNUS     149€/kk 

Online valmennus normaalihinnalla on voimassa toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla. Pidätämme oikeudet muutoksiin! Hinnat sisältävät ALV 24%


Hinnat sisältävät ALV 24% 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. 


MATKA KOHTI TAVOITTEITASI ALKAA TÄSTÄ!


VALMENNUKSEN SISÄLTÖÖN SINULLE KUULUU:


  • Aloituspalaveri, joka toteutetaan etänä videopuhelulla ennen valmennuksen alkamista
  • Juuri sinulle tehdyt ravinto- ja treeniohjelmat tavoitteesi mukaisesti
  • Ravinto-ja treeniohjelmien muokkaus aina tarvittaessa tavoitteesi mukaisesti
  • Pidämme etätapaamisia videopuhelulla aina asiakkaan tarpeen mukaan!
  • Etävalmennuksessa pyrin valmentamaan sinua, enkä vain lyömään ohjeita käteen!
  • Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi markkinoiden johtavimman Step2fit- valmennussovelluksen, joka mahdollistaa mm. Chat- yhteyden suoraan minulle sekä m. video - ja kuvaohjeet treeniliikkeiden toteutukseen, päiväkirjan, tekemäni lisämateriaalin, mittauspankin ja kalenterin
  • Viikottainen raportointi valmennuksen etenemisestä ja rajoittamaton yhteydenpito Step2Fit Chat:in avulla

.

VALMENNUSPAKETIT VOI MAKSAA MYÖS LIIKUNTAEDUILLA!

VALMENNUSJÄRJESTELMÄ

Valmennusmaksusi hintaan sisältyy nykyaikainen Step2Fit- valmennusjärjestelmä. Lataat applikaation puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta ja ennen valmennuksen alkua teen sinulle kirjautumistunnukset.

Teen ohjeesi suoraan valmennussovellukseen, mistä näet treeniliikkeisiin kuvat ja-/tai videot. Näet ravintosuunnitelmasi sekä saat suoraan Chat-yhteyden suoraan minulle! Voit lähettää kuvia, ääniviestejä kuten myös perinteisiä viestejä.

Valmennusjärjestelmässä voit merkitä omat sarjapainot suoraan sovellukseen, jolloin minä myös näen, miten treenisi on sujunut. Kommenttikenttään voit antaa oman kommenttisi treenistä tai liikkeestä. Minä valmentajana näen jos johonkin tarvitsee tarttua kiinni.

Etävalmennuksessa siis meillä on todella hyvä työkalu toteuttaa valmennusta ja se on myös todella simppeli asiakkaalle.

Appi on käytössäsi niin kauan kuin valmennussopimuksesi on voimassa kanssani!