MENTOROINTI

Palvelu muodostui hieman yllättäen koska huomasin, että todella moni aloitteleva Personal Trainer kaipasi ajatustenvaihtoa oman yrityksensä toiminnasta, palvelutarjonnan rakentamisesta, itse yrittämisestä, palveluiden myynnistä sekä sosiaalisesta mediasta. Muutama tuttu myös kehotti lanseeraamaan tämän palvelun, joten jokusen viikon mietittyäni totesin - miksi ei? 


MITÄ MENTOROINTI ON? 

Mentoroinnin ideana on tiedon jakaminen. Usein kokenut yrittäjä voi jakaa tietoa ja taitoja sekä myös alaan liittyvää ns. hiljaista tietoa toiselle yrittäjälle. Kokemusperäistä tietoa kun harvoin oppii missään koulutuksessa tai kirjoista. 


OMA TAUSTA: 

Kasvatin oman yritykseni täysin nollasta ja Tmi Tessa Olsbo Personal Training on perustettu v. 2019 täysipäiväsen työni ohelle ja vuonna 2022 lopetin palkkatyöni myyntialalla sekä esimiestehtävät ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Olen tehnyt myyntiä työkseni 10v ajan eri yrityksissä niin myyjän kuin esimiehen ominaisuudessa. Lisäksi olen kouluttanut myös myyjiä. Yritykseni olemassa olon aikana olen tehnyt itse paljon virheitä ja teen toki edelleen, mutta olisin itse ehkä alalla aloittelevana kaivannut jonkun kokeneemman vinkkejä sekä ajatustenvaihtoa. Onnistunut yrityksen myynti huokuu hyvää asiakaskokemusta ja pidän etenkin asiakaskokemusta sekä asiakkaalle näkyvää palvelupaketointia tärkeämpänä, jotta Personal Trainer- palvelua ostava asiakas saa parhaan mahdollisen avun ja yrittäjä myös palkan. 

Palvelu keskittyykin pienempiin toiminimiyrittäjiin, alalle tuleviin ja hetken aikaa olleille. Personal Trainer - yrittäjä on monesti yhden hengen toiminimi ja sen tavoite on luonnollisesti menestyä niin, että tulet hyvin toimeen.


MITÄ HYÖDYT MENTOROINNISTA?

Mikäli olet jumissa yrityksesi kanssa, et tiedä mistä aloittaa, asiakashankinta tökkii, et tiedä miten rakentaa asiakkaalle näkyvää valmennus-tai ostopolkua, palvelupakettien tekeminen sekä hinnoittelu tuntuu hankalalta - tarjoan sinulle apuani. Saat minulta henkilökohtaisia neuvoja, ajatuksia sekä näkövinkkeliä mikä toimii ja mikä ei. Alkuun keskustellaan nykytilanteestasi ja haluankin mahdollisimman paljon kuulla nykyisestä tilanteestasi heti alkuun ja voidaan miettiä siihen suunnitelmaa ja rakentaa koko brändiä.  Ajattelen tätä myös siltä kantilta, että miksei voitaisi jakaa ajatuksia yhdessä kuin jokainen puurtaisi vain yksin omassa torpassa. Tavoite ohjaa tekemistä ja on selkeämpää kun joku ulkopuolinen katsoo sinun tekemisiäsi, antaa ideaa tai ajatusta. Itse kun asioita pyörittelee ja katsoo, ei monesti näe asioita, mitä ulkopuolinen näkee. 

Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää ajatus siitä, että suomalaiset voisivat hyvin. Siksi on tärkeää, että meitä liikunta-alan ammattilaisia on olemassa monenlaisia ja vaikka ollaan periaatteessa toistemme kilpailijoita - puhalletaan silti kaikki yhteen hiileen. 


PAIKAT

Koska mentorointi vaatii myös minulta paneutumista sinun yritykseesi, paikkamäärät on rajoitettu.  Tällä hetkellä 3 x pakettiin mahtuu ihan maksimissaan 3 yrittäjää ja yksittäisiä voi ostaa kuka tahansa. Aika sovitaan keskenään videopuhelulle/tapaamiselle. 


HINNASTO: 

Yksittäinen tapaaminen 60min Google Meets välityksellä tai kasvotusten Tampereella                               89€ + Alv 24%

Mentorointipaketti (sisältää 3 x 60min Google Meets-kertaa tai kasvotusten tapaamista Tampereella)     249€ + Alv 24%