Keväällä 2023 huomasin, että useampi yrittäjä otti minuun yhteyttä ja kysyi apua esim. palvelutarjonnan rakentamiseen, hintojen laskemiseen, Personal Training- palveluiden markkinointiin, sosiaaliseen mediaan ja asiakastyöhön liittyen. Mietin muutaman kuukauden ja päätin lanseerata palvelun, jolla sinä saat ihan varmasti yritystoimintaasi lentoon Personal Trainerina 


MITÄ MENTOROINTI ON? 

Mentoroinnin ideana on tiedon jakaminen. Kokenut yrittäjä voi jakaa tietoa ja taitoja sekä myös alaan liittyvää ns. hiljaista tietoa toiselle yrittäjälle. Kokemusperäistä tietoa kun harvoin oppii missään koulutuksessa tai kirjoista. Hän voi ohjata ja olla tukena sinulle liiketoimintasi edistämisessä, auttaa ratkomaan yrityksen ongelma. Hän ei tee työtä puolestasi, mutta auttaa ratkaisemaan solmuja, joihin ei tunnu olevan ratkaisua. Usein myös ulkopuolinen silmä näkee asioita, joita ei itse aina huomaa omassa tekemisessä. 


OMA TAUSTA: 

Tessa Olsbo Personal Training on perustettu v. 2019 OP-kevytyrittäjäpalveluun ja siitä 2v myöhemmin sen on merkitty kaupparekisteriin nykyisellä nimellä. Tein ensin sivutoimisena yrittäjänä täysipäiväisen myynnin esimiestyön ohella henkilökohtaisia valmennuksia ja kouluttauduin alalle. Vuonna 2022 pääsin Kuntokeskus Liikkuun valmentajaksi, missä olen kasvattanut yritystoimintaani koko ajan. Olen tehnyt töitä myyjänä ja myynnin esimiehenä miltei 10v. ajan kuluttajamyynnissä, olen kouluttanut myyntiä ja johtanut sitä, joten tiedän tasantarkkaan, millaista on esim. tuotteistaa, myydä omia palveluita ja sitemmin olen oppinut markkinoinnista todella paljon hyödyllisiä työkaluja. 


MITÄ SIITÄ MENTOROINNISTA NYT SITTEN ON APUA? 

Moni PT tuskailee asiakashankinnan kanssa ja miten valmentamisesta saa täysipäiväisen työn niin ettei sinun tarvitse oikeasti laskea pennosia ruokakaupassa. Moni etsii tietä siihen, että asiakkaat löytävät luoksesi ilman, että sinun pitää menettää yöunesi markkinointia miettiessä ja miten saat itsesi ja ammattitaitosi kuuluviin. Miten palvelupaketoinnista tehdään selkä ja helppo asiakkaalle ostaa, mistä tiedät mihin hintatasoon sinun kannattaa pyrkiä? 

Voimme purkaa ongelmia, miten parantaa yrityksen asiakaspalvelua asiakkaan suuntaan, miten valmistaudut konsultaatioon asiakkaan kanssa ja miten toimit itse konsultaatiossa kun asiakas on paikalla. Lisäksi sinulla voi myös olla ongelmia asiakkaan jälkihoidon kanssa, asiakkaan kontaktoinnissa tms. Eli kerro rohkeasti, mihin erityisesti tarvitset apua niin osaan kyllä joko auttaa tai mistä se apu löytyy jos minä en tiedä vastausta. Kerro yhteydenotossa siis mahdollisimman avoimesti sinusta ja yrityksestäsi tai jos olet aloittava yrittäjä -> kerro liikeideastasi. 


Ota askel kohti unelmiesi liiketoimintaa Personal Training- alalla ja annan minun auttaa! Osaan ihan varmasti antaa sinulle työkaluja, ajateltavaa ja varmasti ideoita omaan liiketoimintaasi. Oli se sitten ihan asiakastyön laadun parantamista, hinnoittelua tai PT-pakettien rakentamista. Ota rohkeasti yhteyttä!