MENTOROINTI PERSONAL TRAINER YRITTÄJILLE


Palvelu muodostui hieman yllättäen koska huomasin, että todella moni aloitteleva Personal Trainer kaipasi ajatustenvaihtoa oman yrityksensä toiminnasta, palvelutarjonnan rakentamisesta, itse yrittämisestä, asiakashankinnasta, palveluiden myynnistä sekä sosiaalisesta mediasta. Muutama tuttu myös kehotti lanseeraamaan tämän palvelun, joten jokusen viikon mietittyäni totesin - miksi ei? 


MITÄ MENTOROINTI ON? 

Mentoroinnin ideana on tiedon jakaminen. Usein kokenut yrittäjä voi jakaa tietoa ja taitoja sekä myös alaan liittyvää ns. hiljaista tietoa toiselle yrittäjälle. Kokemusperäistä tietoa kun harvoin oppii missään koulutuksessa tai kirjoista. 


OMA TAUSTA: 

Kasvatin oman yritykseni täysin nollasta ja Tmi Tessa Olsbo Personal Training on perustettu v. 2019 täysipäiväsen työni ohelle ja vuonna 2022 lopetin palkkatyöni myyntialalla esimiehenä ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Olen tehnyt myyntiä työkseni 10v ajan eri yrityksissä niin myyjän kuin esimiehen ominaisuudessa. Lisäksi olen kouluttanut myös myyjiä. Yritykseni olemassa olon aikana olen tehnyt itse paljon virheitä ja teen toki edelleen, mutta olisin itse ehkä alalla aloittelevana kaivannut jonkun kokeneemman vinkkejä sekä ajatustenvaihtoa. Onnistunut yrityksen myynti huokuu hyvää asiakaskokemusta ja pidän etenkin asiakaskokemusta sekä asiakkaalle näkyvää palvelupaketointia tärkeämpänä, jotta Personal Trainer- palvelua ostava asiakas saa parhaan mahdollisen avun ja yrittäjä myös palkan. 

Palvelu keskittyykin toiminimiyrittäjiin, alalle tuleviin ja jonkin aikaa olleille. Hyödyt myös kokeneempana yrittäjänä siitä, että joku muu katsoo toimintaasi vähän ulkopuolisen silmin. Personal Trainer - yrittäjä on monesti yhden hengen toiminimi ja sen tavoite on luonnollisesti menestyä niin, että tulet hyvin toimeen.


MITÄ HYÖDYT MENTOROINNISTA?

Mikäli olet jumissa yrityksesi kanssa, et tiedä mistä aloittaa, asiakashankinta tökkii, et tiedä miten rakentaa asiakkaalle näkyvää valmennus-tai ostopolkua, palvelupakettien tekeminen sekä hinnoittelu tuntuu hankalalta - tarjoan sinulle apuani. Saat minulta henkilökohtaisia neuvoja, ajatuksia sekä näkövinkkeliä mikä toimii ja mikä ei. Alkuun keskustellaan nykytilanteestasi ja haluankin mahdollisimman paljon kuulla nykyisestä tilanteestasi heti alkuun ja voidaan miettiä siihen suunnitelmaa miten voisit brändiäsi rakentaa.  Ajattelen tätä myös siltä kantilta, että miksei voitaisi jakaa ajatuksia yhdessä kuin jokainen puurtaisi vain yksin omassa torpassa. Voidaan käydä läpi konsuoltaatioiden, valmennustapaamisten, tarvittavien työkalujen sekä dokumenttien rakentamista läpi. Kerro huolesi - minä jeesaan! Tavoite ohjaa tekemistä ja on selkeämpää kun joku ulkopuolinen myös katsoo sinun tekemisiäsi, antaa ideaa tai ajatusta. Yksinään kun asioita pyörittelee, ei monesti näe asioita, mitä ulkopuolinen näkee. 

Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää ajatus siitä, että suomalaiset voisivat hyvin. Siksi on tärkeää, että meitä liikunta-alan ammattilaisia on olemassa monenlaisia ja vaikka ollaan periaatteessa toistemme kilpailijoita - puhalletaan silti kaikki yhteen hiileen. 

PAIKAT

Koska mentorointi vaatii myös minulta paneutumista sinun yritykseesi, paikkamäärät on rajoitettu. Yksittäisiä tapaamispaketteja voi ostaa kuka tahansa, mutta laajempiin sparrauspaketteihin on tällä hetkellä paikat täynnä. 


YKSITTÄISET TAPAAMISET

(Yksittäiset tapaamiset ei sisällä jatkuvaa yhteydenpitoa)

Yksittäinen tapaaminen 60min Google Meets välityksellä tai kasvotusten Tampereella                               99€ + ALV 24%

Mentorointipaketti (sisältää 3 x 60min Google Meets-kertaa tai kasvotusten tapaamista Tampereella)     249€ + ALV 24%  

LAAJEMPI SPARRAUSPAKETTI 3kk & 6kk: 

Mikäli sinusta tuntuu ettei muutama kerta riitä ja kaipaat kysymyksiisi vastauksia nopeammin, on minulla myös laajempi paketti, joka sisältää yhteydenpidon myös tapaamisten ulkopuolella.  Tällöin  palvelutarjontasi rakentaminen on myös tehokkaampaa kun sinulla on jatkuva tuki taustalla. Voit käytännössä laittaa viestiä koska vain ja kysyä mielipidettä, kun sinusta siltä tuntuu. 

3kk paketti sisältää 3 x 60min tapaamista ja 6kk paketti 6 x 60min tapaamista paikan päällä Tampereella tai Google Meets:in välityksellä sekä jatkuvan yhteydenpidon. Voit siis milloin tahansa laittaa kysymyksiä, kysyä mielipidettä asioihin mitä matkan varrella tulee eikä sinun tarvitse odottaa seuraavaan tapaamiskertaan. Konsultointipalvelu on käytössä aina sen ajan kun sparrauspakettisi on voimassa.


LAAJA SPARRAUSPAKETTI 3KK     849€ + ALV 24% tai laskutettuna kolmessa erässä 283€/kk  + ALV 24% 3kk ajan 

LAAJA SPARRAUSPAKETTI 6kk      1679€ + ALV 24% tai laskutettuna 2, 3 tai 6 erässä.  279,83€/kk + ALV 24% 6kk ajanHuomioithan, että hinnat on ilmoitettu ALV 0% ja laskutushintaan lisätään arvolisävero.