ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA VALMENNUKSESTA: 

Junnaako sarjapainot? Haluatko kehittää voimaa? Haluatko kehittää lihasmassaa tai haluatko oppia kuntosalitreenaamisen salat? 

Olit kokeneempi tai salilla aloittava harjoittelija, sinun harjoitteluasi vie isosti jo eteenpäin juuri sinulle tehty treeniohjelma sekä pari PT-treeniä kuukaudessa. 

Olit jo kokeneempi tai salilla vasta aloittava treenaaja, hyödyt aivan varmasti siitä, että ammattilainen käy kanssasi sinulle sopivat suoritustekniikat lävitse ja saat vielä oman henkilökohtaisen saliohjelman. Tällöin varmistat, että harjoittelu tuottaa myös haluttuja tuloksia ja saliharrastus tuntuu heti alkuun jo mielekkäämmältä sekä se on turvallista kun tiedät, mitä teet salilla. 

KENELLE TÄMÄ SOPII? 

ALOITTELEVAT: Mikäli kaipaat helppoa sekä simppeliä saliohjelmaa, jolla pääset aloittamaan saliharrastuksen sekä kaipaat muutaman PT-tunnin, tämä on sinulle. 

KOKENEEMMAT: Olet ehkä treenannut jo jonkin aikaa, mutta kaipaat uuden ohjelman ja suunnitelmallisuutta tekemiseen.  Haluat ehkä oppia uusia liikkeitä ja/tai tarkistuttaa suoritustekniikoita. Haluat mahdollisesti spesifisti tavoitteeseesi sopivan treeniohjelman, esim. voima tai lihasmassa. Lisäksi kaipaat pelkästään saliohjelmaa ja siihen muutamia PT-tunteja. 

MITEN TÄMÄ EROAA HENKILÖKOHTAISESTA VALMENNUKSESTA?

Treenivalmennus ei sisällä ravintosuunnittelua, ravintosuunnitelmien tekoa eikä viikottaista raportointia tai yhteydenpitoa,  jotka taas kuuluu laajempiin paketteihin.

Mikäli tavoitteesi on kasvattaa todella maksimaalisesti lihasmassaa tai voimaa, polttaa rasvaa, muuttaa elämäntapoja tai kaipaat esim. valmentajan jatkuvan tuen, tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen painamalla TÄSTÄ. Nämä usein vaativat myös ravitsemukselta tukea tavoitteeseen pääsemiseksi. 


LUE LISÄÄ MAKSUTAVOISTA TÄSTÄ!

NÄIN VALMENNUS ETENEE


Sovimme sinun kanssasi n. 30min mittaisen aloituspalaverin, joka pidetään kasvotusten valitsemassasi Tampereen Liikun keskuksessa. Käymme läpi tavoitteesi, toiveesi, taustaasi sekä henkilökohtaisia toiveitasi treeniohjelman suhteen, jotta voin luoda sinulle oman saliohjelman, 

Tähän valmennuspakettiin kuuluu 2 x 6omin treenikertaa kuukaudessa. Varaat treenisi itse ajanvarausjärjestelmästäni, joten voit sovittaa treenit helposti omaan arkeesi. Lisäksi kun ne on kalenterissa, onko simppelimpää kuin ilmaantua paikalle eikä tarvitse miettiä, mitä tehdään. Jätä se minun huolekseni! Treeneissä käydään uutta saliohjelmaasi läpi, jolloin näen miten ohjelma sopii sinulle. Mikäli se kaipaa jotain muutoksia, teen ne käden käänteessä suoraan treenisovellukseen! Yhteisissä treeneissä vien treenaamistasi koko ajan eteenpäin ja pidämme treneeniohjelman sitä tukevana!

Saat käyttöösi valmennuksen ajaksi laadukkaan FOCUS- valmennussovelluksen, minne saat treeniohjelmasi näkyviin. Näet sieltä liikkeiden suoritustekniikat, voit merkata treenipainosi kätevästi ylös sekä seurata omaa kehitystäsi. 

Lisäksi kun jatkat treenivalmennuksessa pidempään saat myös päivityksiä ja uudistuksia ohjelmaasi. Sovimme ensin yhdessä, mikä on treenisi tavoite ja ohjelmoin sen sitä ajatellen. 


JOKO ALOITETAAN?!


Paikkatilanne 28.5.2024 - Suuren kysynnän vuoksi valmennuspaikat ovat edelleen täynnä.  Arvio vapautuvasta paikasta on heinä-elokuussa 2024.  

  Vapautuvia paikkoja voi tiedustella yhteydenottopyyntölomakkeella tai info@tessaolsbo.fi  


Lähetä alapuolella oleva yhteydenottolomake jo tänään!

TREENIVALMENNUKSEN HINTA 169€/kk (sis. Alv. 24%)% )

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukauden irtisanomisajalla, jolloin sopimuksen minimiaika on 2kk. Paikkoja on rajoitettu määrä! Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä minuun treenivalmennukseen liittyen. Palaan sinulle takaisinpäin sähköpostiin 1-2 arkipäivän sisällä. Muista tarkkailla myös roskapostiasi!