Oletko hiljattain aloittanut saliharrastuksen ja kaikki on vielä uutta? Haluatko varmistua, että suoritustekniikat ovat oikein ja sopivat juuri sinulle eikä henkilökohtainen valmennus tunnu vielä ajankohtaiselta? Tai puuttuuko sinulta saliohjelma ja kaipaat muutaman PT-tunnin tähän lisäksi?  Vai halutko kenties vain päästä eteenpäin treenaajana?

Salilla aloittaessasi hyödyt aivan varmasti siitä, että ammattilainen käy kanssasi sinulle sopivat suoritustekniikat lävitse ja saat vielä oman henkilökohtaisen saliohjelman. Tällöin varmistat, että harjoittelu tuottaa myös haluttuja tuloksia ja saliharrastus tuntuu heti alkuun jo mielekkäämmältä sekä se on turvallista kun tiedät, mitä teet salilla. 


KENELLE TÄMÄ SOPII? 

ALOITTELEVAT: Mikäli kaipaat helppoa sekä simppeliä saliohjelmaa, jolla pääset aloittamaan saliharrastuksen sekä kaipaat muutaman PT-tunnin, tämä on sinulle. 

KOKENEEMMAT: Olet ehkä treenannut jo jonkin aikaa, mutta kaipaat uuden ohjelman, suunnitelmallisuutta tekemiseen, haluat ehkä oppia uusia liikkeitä ja/tai tarkistuttaa suoritustekniikoita. Lisäksi kaipaat pelkästään saliohjelmaa ja siihen muutamia PT-tunteja. 


MITEN TÄMÄ EROAA HENKILÖKOHTAISESTA VALMENNUKSESTA?

Treenivalmennus ei sisällä ravintosuunnittelua, ravintosuunnitelmien tekoa eikä viikottaista raportointia tai yhteydenpitoa eikä valmentajan seurantaa,  jotka taas kuuluu laajempiin paketteihin.

Mikäli tavoitteesi on kasvattaa maksimaalisesti lihasmassaa tai voimaa, polttaa rasvaa, muuttaa elämäntapoja tai kaipaat esim. valmentajan jatkuvan tuen, tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen painamalla TÄSTÄ. 


LUE LISÄÄ MAKSUTAVOISTA TÄSTÄ!

MITÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ?


Aloitamme n. 30min aloituspalaverilla, joka pidetään kasvotusten valitsemassasi Pirkanmaan Liikun keskuksessa. Tämän jälkeen luon juuri sinulle suunnitellun saliohjelman ja aloitamme treenit! 

Pakettiin kuuluu 2 x 6omin treenikertaa kuukaudessa. Varaat treenisi itse ajanvarausjärjestelmästäni, joten voit sovittaa treenit helposti omaan arkeesi. Lisäksi kun ne on kalenterissa, onko simppelimpää kuin ilmaantua paikalle?! Treeneissä käydään uutta saliohjelmaasi läpi ja näen myös miten ohjelma sopii sinulle. Mikäli se kaipaa jotain muutoksia, teen ne käden käänteessä suoraan treenisovellukseen!

Saat käyttöösi laadukkaan Step2Fit- valmennussovelluksen, minne saat treeniohjelmasi näkyviin. Näet sieltä liikkeiden suoritustekniikat, voit merkata treenipainosi kätevästi ylös sekä seurata omaa kehitystäsi.

Lisäksi kun jatkat treenivalmennuksessa niin saat myös päivityksiä ja uudistuksia ohjelmaasi. Sovimme ensin yhdessä, mikä on treenisi tavoite ja ohjelmoin sen sitä ajatellen. 


JOKO ALOITETAAN?!


Vapaat treenivalmennuspaikat 7.11.2023 - PAIKAT ON TÄYNNÄ! Arvio vapautuvista on tammi-helmikuu 2024. Laita sähköpostia jos kiinnostaa aloitus vuoden alussa! Kerron vapautuvista paikoista tarkemmin. 

 Suuren kysynnän vuoksi valmennuspaikat ovat tällä hetkellä täynnä. Vapautuvia paikkoja voi tiedustella yhteydenottopyyntölomakkeella tai info@tessaolsbo.fi  Arvio vapautuvista paikoista marraskuu-joulukuu 2023. 


Lähetä alapuolella oleva yhteydenottolomake jo tänään!

TREENIVALMENNUKSEN HINTA 169€/kk (sis. Alv. 24%)% )

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukauden irtisanomisajalla, jolloin sopimuksen minimiaika on 2kk. Paikkoja on rajoitettu määrä! Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä minuun treenivalmennukseen liittyen. Palaan sinulle takaisinpäin sähköpostiin 1-2 arkipäivän sisällä. Muista tarkkailla myös roskapostiasi!